Skip to main content

Ismerj meg minket!

Lángosra vágytunk. Arra a jóféle hagyományos, friss és forró, kívül ropogós, belül foszlós tésztára, amin a tejföl és a reszelt sajt hűsítőn olvad össze a sós-fokhagyma ízével. Mindezt persze itthon, magas minőségben, Budapest szívében. #yummi

Gondoltunk hát egyet – meg hát a lángost genetikailag imádjuk -, így az autentikus, magyar ízvilágot megtartva a receptúrán picit csavartunk, és újraértelmezve a feltéteket és ízkombinációkat, Budapest belvárosában létrehoztunk egy modern, minden ízében vagány lángosozót.

Büszkék vagyunk, hogy a magas minőségű alapanyagok mellett az országban egyedülállóként, a keresztszennyeződéseket is elkerülve biztosítjuk az ételérzékenységgel küzdők számára a glutén- és laktózmentes, valamint a húsmentes és vegán lángos-variációkat.

Itt vagyunk

Kóstolj bele!

Ha egy igazán klassz lángosra vágysz, nézz be hozzánk! Válaszd a gyermekkor strandélményeit idéző sajtos-tejfölöst, vagy nyiss az innovatív gasztro-újdonságokra, és csavarj be egy bbq tépett malachúsos verziót, vagy szavazz a családi gazdálkodásunkból származó kecskesajtos-újhagymás megoldásra!

Étlap

Ételérzékenység? #megoldottuk

Büszkék vagyunk, hogy a magas minőségű alapanyagok mellett az országban egyedülállóként, a keresztszennyeződéseket is elkerülve biztosítjuk az ételérzékenységgel küzdők számára a glutén- és laktózmentes, valamint a húsmentes és vegán lángos-variációkat.

Gluténmentes

Szeretet-lángos a kicsiknek?

A hátrányos helyzetű, nehéz sorsú gyermekek támogatása szívügyünk, ezért örömmel tölt el bennünket, amikor a gyerekeket táborozások, vagy az ünnepek alkalmával közös lángosozással és ajándék programokkal lephetjük meg. Adni jó, mi pedig csapatunkkal lehetőségeinkhez mérten szívesen tesszük ezt: anyagi támogatásunkkal, önkéntes munkánkkal és nyaranta több száz lángossal járulunk hozzá a kicsik öröméhez!

Adni jó!

Csavarj be egy menő lángost!

Várunk szeretettel Budapest egyik legnépszerűbb találkozási pontjánál a Bazilika közvetlen közelében, ahol a lángosozás barátaiddal, szeretteiddel nemcsak egy szimplán laza falatozás, hanem egy meghatározó közös élmény, afféle tradicionális kalandozás a magyar gasztronómia világhódító útján.

Elérhetőségeink

Kollégáink

Közös kávézás reggelente, publikus – és félpublikus – sztorik otthonról, vagy épp kinek mi volt a programja előző este. Tisztelet és megbecsülés, talán ez az, ami leginkább összetart bennünket, így nemcsak egy igazán jó csapat vagyunk, de egy vidám közösséget is alkotunk.

Korban, nemben, hajszínben és úgy általában: minden egyes porcikánkban különbözőek vagyunk, és ahogy vendégeink is mind-mind egyéniségek, úgy számunkra is fontos, hogy megismerjük egymás heppjeit, elkötelezettségét, humorát – és hogy sajttal vagy Nutellával eszi-e a lángosát -, hogy a legnagyobb rohamokban is értékeljük és támogathassuk egymás munkáját.

Csapatunk pozitív hangulata nagyban meghatározza a hely atmoszféráját: ennek is köszönhető, hogy a Retro Lángos Budapestnél szuper forgalom van, és télen-nyáron nemzetközi szinten is népszerű!

ÁDÁM

alapító tulajdonos
soti.adam@retrolangos.hu

Bemutatkozás

2011- ben alapította nagybátyjával, Imivel a Retro Lángos büfét a Podmaniczky téren, és ők voltak azok az első úttörők, akik megvalósították és kultikussá tették a belvárosi lángosozást. Ők valósították meg az ötletet, hogy lehessen jó hangulatban, éjjel-nappal, extra feltétekkel díszített lángost kapni Budapesten. Ádám a Balatonon ismerkedett meg a lángos szakmával.

KRISZTIÁN

tulajdonos
gal.krisztian@retrolangos.hu

Bemutatkozás

Ádám unokatestvére, Krisztián 2016-ban csatlakozott, és együtt tették sikeressé az Arany János utcai üzletet. Ekkor igazi családi vállalkozásként a családtagokkal együtt sikerült felkerülni a térképre.

DANI

tulajdonos
varga.daniel@retrolangos.hu 

Bemutatkozás

Dani 2017-ben csatlakozott a céghez, és először az Eiffel téren kialakított szezonális üzletben bontogatta szárnyait. Büszkén hordozza a családi örökséget, mert már a nagyszülei is lángost készítettek, így továbbviszi a hagyományt. A lisztérzékenyek védőszentje, mert neki köszönhetjük a gluténmentes lángosokat!

DORKA

üzletvezető
etterem@retrolangos.hu

Bemutatkozás

A legjobb brit indieslágereket Dorkának köszönhetitek. A céges focikon nyújtott, tiszteletet parancsoló teljesítménye méltán emeli őt a legjobb vezetők közé.

ROLAND

pénzügyes
penzugy@retrolangos.hu

Bemutatkozás

Roland a számok és az Excel-táblázatok nagymestere. Vele biztosak lehetünk abban, hogy minden forint a helyére kerül. Ő a legnépszerűbb emberünk minden hónap elsején!

SUZI

irodavezető / HR vezető
hr@retrolangos.hu

Bemutatkozás

Minden részlet a helyére kerül Szuzi figyelmes és precíz munkájának köszönhetően. Mindig van egy mosolya és egy kedves szava mindenkihez, így teszi a munkahelyi légkört igazán családiassá!

EVELIN

HR – személyzeti felelős
hr@retrolangos.hu

Bemutatkozás

Evelin képességei közé tartozik a legjobb emberek felkutatása és csapatunk összekovácsolása. Együtt sírunk, együtt nevetünk, és a végén mindig lesz valaki, aki feldobja a hangulatot!

NORBI

karbantartó,
az ezermester

Bemutatkozás

Neki köszönhetjük, hogy az éttermünk állja a folyamatos csapásokat. Nálunk mindig rend és tisztaság uralkodik, bármilyen problémát orvosolunk, hogy a vendégélmény mindig tökéletes legyen.

Házhozszállítás

         

Címünk

1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 25.

Nyitvatartásunk

Hétfő – Vasárnap: 11:00 – 22:00