retro lángos logó

Az Arany János utca metrómegálló felszíni épületében, az üzletsoron található a Retro Lángos Büfé.

FIGYELEM: 2020 márciusától a metrófelújítás miatt az üzlet bezárt! Keressetek a másik két üzletünkben!

Útvonal tervezés Étlapunk

Retro Lángos

Arany János utcai metró megálló

Figyelem! Az Arany János utcai Üzlet elköltözött!

Az első budapesti lángos üzletünk az Arany János utca metromegálló épületében sokak törzshelyévé vált.  

2020 márciusától a metróépítés miatt le kellett zárni az üzletsort, így átköltöztünk a túloldalra, a Bajcsy-Zsilinszky út 25. szám alá. Itt továbbra is a szokásos lángos ételekkel várjuk a vendégeinket. 

Étlap

Retro Lángos Menü

Videók

Tekintsd meg a rólunk készült videókat! Számos gasztro és street food témájú műsor, blogger kereste már fel a kis üzletünket.

Még több videó

Pár szó magunkról...

A Retró Lángos eredetileg Retró Büfé névre hallgatott, a városi köznyelv ragasztotta rá az új elnevezést, rögtön a lényegre térve. Mert hogy a város egyik legjobb sajtos-tejfölösét ehetjük az Arany János utcai metrómegállónál lévő büfében, ami hol életmentés, hol autentikus magyar falatozás számba megy. A menü egyébként elég hosszú: lángosunkra a legkülönfélébb feltéteket kérhetjük, de a lényeg, hogy ezek is és a tészta is nagyon rendben vannak.

Rólunk mondták...

Elérhetőségeink

BAJCSY LOGO RETRO LANGOS
Bp. Bajcsy-Zsilinszky út 25.
ZSIRAF LOGO
BP. Eiffel tér, zsiráf sörkert

Retro Lángos Büfé  – Budapest kedvenc lángosozója és palacsinta lelőhelye a belváros szívében. 

Az első üzletünk az Arany János utca metromegálló épületében sokak törzshelyévé vált.  Sajnos 2020 márciusától a metróépítés miatt el kellett költöznünk.

2020 májusától nyit az új Retro Lángos Budapest Steet Food és Bár, ahol már kényelmesen le lehet ülni és néhány ital mellett élvezni a tradicionális magyar lángosokat és ínyenc változatokat. 

2017 óta májustól októberig, szezonális nyitva tartással megtalálhattok a ZSIRÁF sörkertben, az Eiffel téren is. Lélegzetálló környezetben, hangulatos terasszal és előzenés estekkel az egyik legmenőbb Budapesti lángosozó!