Skip to main content

Csatlakozz a Retro Lángos Budapest csapatához!

Csapj le a lehetőségre, hogy a csodaszép városunk központjában egy igazi kulturális ikonnál dolgozhass!

A VI. kerület szívében található Retro Lángos Budapest nem csak egy étterem és bár; egy olyan hely, ahol a magyar vendéglátás és a lángos, mint hungarikum ünneplése találkozik. Keresünk olyan fiatalos, dinamikus és jókedvű munkatársakat, akik velünk együtt akarnak mosolyt csalni minden vendég arcára.

Miért a Retro Lángos Budapest?

Mi többek vagyunk, mint csak egy munkahely; egy közösség vagyunk, ahol mindenkit értékelnek és támogatnak. Itt valóban megbecsüljük azt, aki velünk együtt hozta le a nagy rohamokat. Népszerűségünk miatt nálunk egész évben szuper forgalom van, köszönhetően a munkatársaink hozzáállásának!

Mit kínálunk?

  • Kiemelt bérezést: Kezdő órabér nettó 2200 Ft, ami 200 forinttal növekszik a 3 havi teljesítményértékelések után.
  • Kiszámítható munkaidő: Általában heti 4 napot dolgozunk hosszabb műszakokban, így heti 3 szabadnappal gazdálkodhatsz. A beosztásokat időben előre megkapod.
  • Napi melegétkezés: Plusz kávé, italok, gyümölcsnapok, hogy energikusak maradjunk.
  • Csapatépítő események és ünneplések: Karácsonyi vacsora, bónuszok, és egy jól sikerült nap végén egy közös koccintás a kollégákkal.

Kiket keresünk?

  • Felszolgáló / Runner / Pohárleszedő: Kiváló angol nyelvtudással, aki szeretne részese lenni egy pörgős, vidám csapatnak.
  • Rendelésfelvétel – Pultos: Nagyon jó angol, és lehetőleg egyéb idegen nyelvtudással, komoly pénzkezelési gyakorlattal rendelkező, hatalmas empátiával megáldott, elragadó személyiség – Te leszel a Retro Lángos arca!
  • Látványkonyhai dolgozó / Lángossütő: Aki precízen követi a receptúrákat és tiszta munkaterületet tart fenn, miközben a legfinomabb lángosokat készíti.
  • Háttérkonyha dolgozó: Nagy tapasztalattal rendelkező konyhai kisegítő, pizzaszakács, tésztamester, palacsintazsonglőr.

A tökéletes jelölt

  • Vendégközpontú: Aki örömét leli a vendégek kiszolgálásában és a jó hangulat megteremtésében
  • Jól kommunikál: tisztelettudóan viselkedik, és jól megérteti magát a vendégekkel és a kollégákkal is

Csatlakozz hozzánk!

Ha készen állsz arra, hogy egy sikeres történet részesévé válj, és egy baráti, támogató csapat tagja legyél, várjuk jelentkezésedet! Küldd el részletes, fényképpel ellátott szakmai önéletrajzodat az info@retrolangos.hu e-mail címre, és jelöld meg a megcélzott pozíciót.

Írj nekünk!

Házhozszállítás

         

Címünk

1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 25.

Nyitvatartásunk

Hétfő – Vasárnap: 11:00 – 22:00