BAJCSY LOGO RETRO LANGOS

Retro lángos

Bajcsy-Zsilinszky út 25.

Étlap

B25 ETLAP magyar

Videók

Tekintsd meg a rólunk készült videókat! Számos gasztro és street food témájú műsor, blogger kereste már fel a kis üzletünket.

Még több videó

Vélemények

Korrekt kiszolgállás, kedves lányok, nem elrugaszkodott árak. És nem utolsósorban, finom lángos.. Bárkinek ajánlom 🙂

József / Facebook

A legjobb, legfinomabb lángos társul a legjobb kiszolgálással! Imádom!

Ákos / Facebook

Tradicionális, profin elkészített, igazi magyar lángos. Ennél több nem is kell!

András / Facebook

Nagyon finom és igazi retro hangulatot és ízvilágot idéző lángosok, megfizethető áron!! Nagyon kedves kiszolgálás és gyors! A lángos mindig frissen készül bőségesen telepakolt feltétekkel!

Katalin / Facebook

Visszajáró vendégek vagyunk az Arany János utcánál, minden isteni finom, a kiszolgáló hölgy pedig mindig nagyon kedves és udvarias, amit hálásan köszönök ezúton is! 🙂

Nóra / Facebook

A tegnapi nap ettünk itt először lángost és minden tökéletes volt!! Isteni volt a lángos,nem volt róla semmi lespórolva. A kiszolgálás is tökéletes volt. Pörgött a hely, de ők is 🙂 Biztosan jövünk még!

Tímea / Facebook

Elérhetőségeink

BAJCSY LOGO RETRO LANGOS
Bp. Bajcsy-Zsilinszky út 25.
ZSIRAF LOGO
BP. Eiffel tér, zsiráf sörkert

Retro Lángos Büfé  – Budapest kedvenc lángosozója és palacsinta lelőhelye a belváros szívében. 

Az első üzletünk az Arany János utca metromegálló épületében sokak törzshelyévé vált.  Sajnos 2020 márciusától a metróépítés miatt el kellett költöznünk.

2020 májusától nyit az új Retro Lángos Budapest Steet Food és Bár, ahol már kényelmesen le lehet ülni és néhány ital mellett élvezni a tradicionális magyar lángosokat és ínyenc változatokat. 

2017 óta májustól októberig, szezonális nyitva tartással megtalálhattok a ZSIRÁF sörkertben, az Eiffel téren is. Lélegzetálló környezetben, hangulatos terasszal és előzenés estekkel az egyik legmenőbb Budapesti lángosozó!